Bedrijfseerstehulp Antwerpen

NedCert
Erkend opleider BHV – EHBO

Nieuwstraat 98
4576 AM Koewacht – Moerbeke
info@bedrijfseerstehulpantwerpen.be

Waarom men kiest voor ons

Leer het van de professionals

Ons land heeft een zeer professioneel hulpverleningssysteem. Hoog geschoolde en goed getrainde brandweer- en ambulancebemanning, die behoort tot de beste van de wereld.

Als er in uw directe omgeving iets ernstigs aan de hand is, staat de ambulance of de brandweer vaak al binnen een kwartier bij u op de stoep. Soms duurt een kwartier te lang. Dan moet u direct zelf al kunnen ingrijpen om iemands leven te redden.

Wij, de instructeurs van NedCert, hebben jarenlange werkervaring binnen de professionele hulpverlening. Daarom weten wij precies wat u moet doen vóórdat de hulpdiensten bij u zijn.

Met onze expertise helpen wij uw organisatie bij het invoeren en verbeteren van het veiligheidsbeleid. Wij hebben ons gespecialiseerd in het opleiden van mensen tot Bedrijfseerstehulpverlener en Safety and Health Officer.

De deelnemers ervaren onze cursussen als toegankelijk, praktisch, boeiend, leerzaam en leuk. Wij zorgen dat u zelfverzekerd onze cursus verlaat, omdat u ons hebt laten zien dat u het echt kan.

NedCert Instructeurs

Onze klanten

Hier ziet u diverse organisaties die wij hebben geholpen.
Staat uw bedrijf er binnenkort ook bij?